Καθαριστικά

Αρχική

Liqui Moly Radiator Cleaner, 300 ml

LIQUI MOLY
LM1804
4,03 €
Liqui Moly Radiator Cleaner, Καθαριστικό Ψυγείου. Προστατεύει και καθαρίζει ολόκληρο το σύστημα ψύξης.
Αρχική

Liqui Moly Bio Diesel Additive, 1L

LIQUI MOLY
bio-diesel-additive-1l
0,00 €
Καθαρίζει όλο το σύστημα έγχυσης πετρελαίου κρατώντας τα μπεκ καθαρά από την οξείδωση και τη δημιουργία βλεννώδων επικαθίσεων (κόλλας). Οι καθαρές μηχανές απαιτούν λιγότερο καύσιμο και παράγουν μειωμένες εκπομπές. Βελτιώνει την καύση βιοντίζελ και ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Προστατεύει όλο το σύστημα καυσίμων από τις επιπτώσεις που...
Αρχική

Liqui Moly Common Rail Additive, 250ml

LIQUI MOLY
LM8953
5,65 €
Διατηρεί και προστατεύει ολόκληρο το σύστημα καυσίμων από τη φθορά, τις εναποθέσεις και τη διάβρωση. Βελτιώνει την λειτουργία του κινητήρα και αποτρέπει τη μείωση της απόδοσης. Αυξάνει τη λιπαντικότητα των καυσίμων ντίζελ. Οι καθαρές μηχανές χρειάζονται λιγότερο καύσιμο και παράγουν μειωμένες εκπομπές ρύπων.
Αρχική

Liqui Moly Diesel Smoke Stop, 150ml

LIQUI MOLY
diesel-smoke-stop-150ml
0,00 €
Επιταχύνει την καύση αιθάλης και μειώνει τον καπνό εξάτμισης. Μειώνει τις εκπομπές και την οσμή. Εντελώς αποτελεσματικό αμέσως μετά την προσθήκη. Καθαρίζει το σύστημα έγχυσης πετρελαίου και κάνει τον κινητήρα να λειτουργεί ομαλά. Βελτιστοποιεί τις τιμές των εκπομπών.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Έχουμε ενημερώσει την πολιτική απορρήτου προς συμμόρφωση με το GDPR. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί COOKIES για βελτίωση της αγοραστικής σας εμπειρίας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αυτής. Μάθετε περισσότερα εδώ.