Διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους που ρυθμίζουν την χρήση της ιστοσελίδας damianidiscom.gr και λάβετε υπ’ όψιν σας ότι η από μέρους σας χρήση της, αποτελεί την αποδοχή σας να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλείσθε να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

To damianidiscom.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας είναι ακριβείς, πλήρεις και επίκαιρες σε σχέση με περιγραφές προϊόντων, τιμές και διαθεσιμότητα. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης της ιστοσελίδας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τέτοιες αλλαγές.

Αγορές

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

Όταν φτάσετε στη τελική σας επιλογή επιλέξτε «προσθήκη στο καλάθι» και το προϊόν θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • να προχωρήσετε στην αποστολή της παραγγελίας σας ή
  • να συνεχίσετε τις αγορές σας

To damianidiscom.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, ή «ανθρώπινα λάθη» κατά την ενημέρωση των τιμών ή των χαρακτηριστικών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα υψηλή ή χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλετε e-mail.

Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημα παραδίδει με αντικαταβολή μέσω courier, με απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή με κατάθεση στην τράπεζα.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Έχουμε ενημερώσει την πολιτική απορρήτου προς συμμόρφωση με το GDPR. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί COOKIES για βελτίωση της αγοραστικής σας εμπειρίας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αυτής. Μάθετε περισσότερα εδώ.